Upoznati vas s izložbom Automechanika Shanghai!

Automechanika-Shanghai-2017-China-Lutong_13


Upoznati vas s izložbom Automechanika Shanghai!

Automechanika Shanghai 2017
Kolodvor NO .: 3F68 u Hall 3
Datum: 29. studenoga - 2. prosinca 2017
Dodaj: Nacionalni izložbeni i kongresni centar (Šangaj), Kina.
Web stranica: http://


Vrijeme leti, Automechanika Shanghai 2017 otvorit će svoja vrata u samo dva tjedna! Automechanika Šangaj je najveći azijski sajam posvećen automobilskim dijelovima, priborom, opremom i uslugama. Ove se godine očekuje da će sajam ugostiti oko 6000 izlagača iz 42 zemlje i regije te će uvrstiti neke od najnovijih dostignuća iz globalne i domaće automobilske industrije. Od 29. studenog do 2. prosinca 2017. godine, na Sajmu nacionalnih izložbenih i kongresnih centara u Šangaju u Kini, sajam će otvoriti svoja vrata za oko 130.000 posjetitelja i ključnih igrača iz automobilske industrije. Sajam je izgradio svoj ugled kao hvaljeni događaj u industriji za razmjenu informacija, marketing, trgovinu i obrazovanje, koji služi opsegu automobilske industrije s dijelova i komponenti, popravak i održavanje, pribor i prilagodba te elektroniku i sustave.

Kina-Lutong je uzbuđen da najavljuje da ćemo u Šangaju u studenom sudjelovati u Automechanika Shanghai 2017. Naš štand broj 3F68 u dvorani 3. Kina-Lutong je jedan od izvrsnih dobavljača sustava za ubrizgavanje goriva i srodnih komponenti vozila u Kini, s više od 30 godina iskustva, Kina Lutong je lider u automobilskoj aftermarket. Dobrodošli ste posjetiti našu kolibu 3F68 u dvorani 3.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


Automechanika Šangaj, drugi po veličini sajam Automechanika na svijetu za automobilske dijelove, pribor, opremu i usluge. Izložbe uključuju širok raspon dijelova Dieselovih motora, uključujući glavni rotor (dijelovi VE pumpe), mlaznica, dizelski klip / element, ventil za isporuku, upravljački ventil, mlaznice za zajedničke cijevi, kamion za diskove, popravak, pumpu za gorivo i VE pumpu. proizvodi se proizvode u skladu s međunarodnim standardima koristeći vrhunsku klasu sirovina i vrhunsku tehnologiju. Zbog njihove glatke obrade, krute konstrukcije i duži vijek trajanja, naš ponuđeni raspon visoko cijenjen od strane naših vrijednih klijenata. Naša tehnička stručnost, usluga prilagođena korisnicima i predanost kontinuiranom poboljšanju, uz potporu kontinuiranog ulaganja, osigurat će Kina Lutongu ugled za pouzdane, kvalitetne i inovativne proizvode koji će se nastaviti.

Radujemo se što ćemo vas vidjeti na Automechanika Shanghai 2017!

Three Dimensional Packaging Machine

Auto Packing Machine ,Small Packing Machine,Semi Automatic Packing Machine,Automated Packaging Machine

Guangzhou Jiluo Machinery Manufacturing Co.,Ltd , https://www.gzjiluo.com