Automechanika Shanghai 2017, Roaring uspeh

Autommechanika Shanghai 2017 China Lutong 4


Automechanika Shanghai 2017, Roaring uspeh

Automechanika Shanghai 2017, ki je potekala od 29. novembra do 2. decembra 2017, je objavila najuspešnejše rezultate do danes. Dogodek je največji sejem Azije za avtomobilske dele, dodatke in storitve. Kitajska Lutong, ki ima več kot 20 let izkušenj kot svetovni proizvajalec sistemov in komponent za vbrizgavanje goriva, ki služijo tako proizvajalcu originalne opreme kot tudi po trgu, je sodelovala na 13. izdaji Automechanika Shanghai, ki je potekala v Šanghaju na Kitajskem. leto in naš zadnji svetovni ogled najpomembnejših avtomobilskih sejmov po vsem svetu.

"Za nas je sodelovanje na tem sejmu ključnega pomena za promocijo naših izdelkov, saj Kitajski-Lutong omogoča dostop do novih poslovnih priložnosti in še naprej širi naš tržni delež," pravi Dennis Shi, mednarodni direktor prodaje Kitajske Lutong.

Kitajska tovarna delovne opreme Lutong - načrtuje, razvija in proizvaja sisteme EFI in komponente za avtomobilski trg od leta 1992. Njenim strankam ponuja široko paleto izdelkov z več kot 3000 postavkami, vključno z razdelilnikom glave dizelskega črpalka, elementi, d / ventili, injektorji, dizelskimi šobami , VE črpalke, komplete in preskusno opremo.

Eden od najbolj priljubljenih prireditvenih dogodkov je bil forum Automechanika Matchmaking Forum, kjer so se kupci srečali z dobavitelji, da bi raziskali potencialne poslovne priložnosti. Stojnica China-Lutong se je dobro udeležila in podjetju zagotovila priložnost, da predstavi svoje nove inovacije in najnovejše dosežke široki javnosti za avtomobilske dele, dodatke in opremo, kupce, partnerje in dobavitelje. Kitajska-Lutong ima sposobnost dobave vedno več odlične kakovosti skupnih železniških delov in dizelskih motorjev! Naj bo blagovna znamka "DICSCL PARCS" vaša prva izbira nadomestnih avtomobilskih delov in dodatkov na Kitajskem!

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


In pričakujte, da vas bomo spet ogledali na Automechani Shanghai 2018

Nekatere slike smo vzeli med Automechanka Shanghai 2017

Family Pool

Family pool is sub. catagory of Pool Series. pool series also included kids pools, Play Center, family pool and above ground pools.

Family Pool,Inflatable Family Pool,Inflatable Swimming Pool,Outdoor Swimming Pool

P&D Plastic Manufacture Co., Ltd , https://www.jminflatablepool.com